TOKO DOUBLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 118 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Double. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:26 het eten was te zout de bezoger kwam meer als 10 min later dan aangegeven
16 sep 2022 om 16:54 Het is nederlandse roti kan net zo goed en pak bij de supermarkt halen met wraps haha
27 aug 2022 om 4:44 suuuper lekker, ik ga hier vaker bestellen
25 aug 2022 om 17:13 Niet weten waar te bestellen en wat .... nooit eerder bestel ! Was top en erg veel , eten was goed heet qua tempratuur Ondanks van Hoorn naar Schellinkhout. Heel erg te vreden .... vandaag restant opmaken ( je kan er dus 2 dagen van eten )
6 aug 2022 om 15:01 Supersnelle bezorging, eten niet echt bijzonder.
29 jul 2022 om 18:54 food was good
21 jul 2022 om 9:47 Het eten was prima, de bezorgtijd was te lang, maar we kregen een kleinigheidje ter compensatie. Volgende keer proberen we het gewoon weer.
19 jul 2022 om 21:08 Warme gado gado met gekookte taugé kan gewoon niet. De rest was ook niet goed. De Indische keuken is deze Toko Double vreemd. De rest was zo zout en waterig dat we alles hebben weggegooid.
16 jul 2022 om 20:28 Lekker eten. Er stond een uur wachttijd maar ze waren er sneller. De hete kip is ook echt lekker spicy
13 jul 2022 om 22:14 Authentiek eten goede smaak en lekke mals e kipsate
10 jul 2022 om 9:35 Geen maïskoek erbij. Wel besteld.